Enquête

Wat is het mooiste van "La Drôme"?
 
Het interieur van de woning

De woning is modern ingericht om u als huurder van alle gemakken te voorzien.

Woonkamer is onder andere voorzien van een goed bankstel en salontafel, digitale tv met NL tv/radio zenders en DVD's, haard, vloerverwarming (loopt door het hele huis), extra slaapbank.

 

 

De nieuwe keuken is voorzien van een elektrische kookplaat met 4 pitten, koelkast, ruime spoelbak met uittrekbare kraan, magnetron/oven, afzuigsysteem met verlichting, pannen en ander kookgerei, eettafel met stoelen, keukenkast met servies etc. etc. Ook hebben wij een vaatwasser voor het gemak.

 

 

 

De 3 slaapkamers zijn voorzien van twee "tweepersoons-bedden" en 3 enkele bedden. De bedden hebben verschillende matrassen en kussens zodat ieder zijn ideale slaapomstandigheden kan realiseren. De hoofdslaapkamer is voorzien van een goed 2 persoonsbed met dikke kwaliteitsmatrassen waar ook mensen die slecht slapen hun rust op kunnen krijgen. Alle bedden zijn 2 meter lang en de breedtes varieren ( 90 cm , 140 cm en 160 cm).

 

 

 

 

 

De badkamer bevat een toilet, een douche, een wasbak met kast en spiegel en een extra kachel.

 

 

 

 

Extra toilet is er nog op de gang.

 

 

 

De garage bevat voor de huurders een diepvries en een tweede koelkast. Ook zijn er 2 fietsen beschikbaar die u gratis mag gebruiken. Wij doen ons best om deze fietsen in orde te houden, echter begrijpt u wel dat het een enkele keer kan voorkomen dat er iets mis mee is.

Voor de rest is er in de woning nog veel materiaal zoals gezelschapsspellen, kinderspeelgoed en babybenodigdheden. Hieronder staat lang niet alles!

 

 

Kortom, een prachtige woning voorzien van vele gemakken!